Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΑΣΑΖ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Rejuvance

Είδη Μασάζ

RejuvanceΤο Rejuvance είναι μια ολιστική μέθοδος που αναζωογονεί και απαλύνει το πρόσωπο, ενώ συγχρόνως χαλαρώνει βαθιά σώμα και νου.  Λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά τόσο στο επιφανειακό επίπεδο της επιδερμίδας, όσο και στα βαθύτερα επίπεδα του συνδετικού ιστού, των μυών, των οστών και των ενεργειακών μεσημβρινών και σημείων.  Διεγείροντας άμεσα το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα.  Αναζωογονεί και χαλαρώνει πρόσωπο κάνοντας ένα mini face lift.
Το πρόσωπο είναι το επίκεντρο της έκφρασης σε όλα τα επίπεδα.  Οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας φαίνονται από τις αποχρώσεις των διαδοχικών εκφράσεων που παίρνουμε κάθε μέρα.  Έτσι, όταν νιώθουμε χαρούμενοι χαμογελάμε, όταν είμαστε αγχωμένοι σφιγγόμαστε και σουφρώνουμε, ενώ όταν μας κυριεύει η λύπη παίρνουμε εκφράσεις πόνου,  με τα χρόνια οι πιο κοινές μας εκφράσεις αρχίζουν να μονιμοποιούνται ως σφίξιμο, ρυτίδες και παραμορφώσεις.  
Το rejuvance ξεμπλοκάρει τις περιοχές έντασης που τραβάνε και παραμορφώνουν το πρόσωπο και κατά συνέπεια επηρεάζουν τα συναισθήματα.  Αυτό επιτυγχάνεται με μια πολύ απαλή τεχνική που εφαρμόζεται με τις άκρες των δακτύλων σε πρόσωπο, κεφάλι, λαιμό, στήθος, αυχένα και ωμοπλάτες.
Το πρόσωπο ξανανιώνει, αναζωογονείτε, ηρεμεί  και γεμίζει από ενέργεια και λάμψη.

Επιστροφή στο περιεχόμενο